گيتي معيني در گفتگو با صبا:
گرمای همکاری بر سرمای هوا غالب بود
برخي سکانسها که از شب تا صبح ضبط ميشد با سختيهايي همراه بود که تأثير سرماي صفر درجه هوا را دو چندان ميکرد. اما، گروه عوامل و بازيگران با يکديگر منسجم بودند و کار را پيش ميبردند و معرفت داشتند.
ندا حسنی – مجموعه تلویزیونی «بدل» به نویسندگی و کارگردانی علیرضا مسعودی و تهیهکنندگی رضا نصیریشهرضایی، عنوان مجموعهای است که با زبان طنز زندگی خانوادهای که نسل به نسل به شغل عطاری مشغول هستند را روایت میکند. این خانواده عطار با تغییرات و تحولات شیوه زندگی مردم در روزگار کنونی دچار چالش میشوند و لحظات شادی را برای بیننده رقم میزنند. پخش این مجموعه در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ از شبکه ۳ آغاز شد، اما با شهادت رئیس جمهور وقت ایران سیدابراهیم رئیسی پس از پخش ۳ قسمت از جدول پخش این شبکه کنار گذاشته شد و حالا پس از گذشت چندین ماه بالاخره از ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ این مجموعه تلویزیونی دوباره در کنداکتور نوروزی پخش شبکه ۳ قرار گرفت. بازیگرانی چون شهرام قائدی، بهمن جولائی، مجید حسنزاده، پریسا مقتدی، داریوش سلیمی، اشکان اشتیاق، محمد اسلامی، هادی عامل هاشمی، یدالله شادمانی، گیتی معینی و ساعد هدایتی در آن نقش آفرینی میکنند. خبرنگار صبا با بازیگر این مجموعه به گفتوگو نشسته ات که در ادامه میخوانید.
از فضای کاری سریال «بدل» بگویید ؟
پشت صحنه با وجود همکاران خوب، بسیار عالی بود اما شرایط جوی و شرایط برخی از لوکیشنها، قدری اذیت کننده بودند. زمان فیلمبرداری سرمای زیاد موجب میشد که عوامل به ناچار در خیابان آتش روشن کنند تا افراد گروه را گرم کنند. در طول مدت فیلمبرداری برخی از همسایههای ناسازگار، به گروه معترض میشدند. البته برخی از آنها چون میهمان داشتند و در رفت و آمدشان دچار اشکال میشدند، محق بودند. برخی سکانسها که از شب تا صبح ضبط میشد با سختیهایی همراه بود که تأثیر سرمای صفر درجه هوا را دو چندان میکرد. اما با همه اینها، گروه عوامل و بازیگران با یکدیگر منسجم بودند و به هر صورت کار را پیش میبردند و معرفت داشتند. هر چند که حضور در کار طنز کلا قشنگ و لذت بخش است، ولی برخی اوقات بد شانسی میآوریم و مجبوریم سر ضبط با مشکلاتی دست و پنجه نرم کنیم.
شما بیشتر نقشهای کمدی را می پسندید یا جدی را؟
من هم پتانسیل کار طنز و هم کار جدی را دارم اما چون لبخند مردم را دوست دارم و علاقهمندم که همه از ته دل شاد باشند، کار طنز را قدری بیشتر میپسندم. چرا که ما با خنده مردم، انرژی میگیریم. درنتیجه، این سبک کاری برای من جذابتر است. در سریال «بدل»، مادر ساعد هدایتی هستم که یک کاراکتر کمدی و خندهدار است. آقای هدایتی جزو بازیگران با شخصیت و مبادی آداب است و پارتنر خوبی برای من در سریال بود.
قبلا به عنوان بانوی بازیگر پیشکسوت انتقاداتی مطرح کرده بودید، چقدر این نقدها تأثیر گذار بود؟
به قول معروف که میگویند «نرود میخ آهنی در سنگ…» متاسفانه همچنان آن انتقادها وجود دارند و همچنان رابطه و باند بازی و پارتی بازی در انتخاب بازیگران دخیل هستند. با توجه به اینکه من نه تنها در کار طنز، بلکه در هر ژانری، به لطف خدا، توانایی بازی دارم ولی هم کار کم است و هم مسایل دیگری مطرح است و همین موجب کم کاری بسیاری از بازیگران پیشکسوت شده است. این روزها دیگر «خانه به دوش» و «سه دونگ سه دونگ» ساخته نمیشود؛ سریالهایی که مغازه دارها در زمان پخش آنها، تعطیل میکردند و به تماشای آنها مینشستند. امروزه دیگر کار کمدی به شکل گذشته نیست و از کمدی سازهای قبلی، تنها یکی دو کارگردان مثل سعید آقاخانی ماندهاند و کار میکنند، بقیه فیلمسازها و سریال سازها هم از بازیگرانی استفاده میکنند که اصولا کسی آنها را نمیشناسد و ندیده است و به تازگی وارد این عرصه شدهاند.
این روزها، مشغول چه فعالیتهایی هستید؟
علاوه بر گویندگی باسابقه ۳۵ ساله در رادیو، در حال حاضر در جنگ عصر گاهی رادیو فرهنگ با نام «ایستگاه ۱۰۶»، برنامه دارم. در رادیو از آداب شهرستانها صحبت و گاه نیز طنزی را چاشنی آن میکنیم. اما به تازگی یک کار تصویری به نام «اجل معلق» با همراهی رضا عطاران دارم که قرار است در پلتفرمها پخش شود. گاه مرا با یکی از بازیگران جوکر اشتباه میگیرند ولی من خیلی به این نوع برنامهها علاقهای ندارم. در هر حال امیدوارم سریالهایی که کارکردم مورد پسند مردم باشد و با توجه به زمان پخش «بدل» در این شبهای ماه رمضان، امید دارم بیننده از این سریال هم لذت ببرد. همچنین آرزوی ایرانی آباد و سالی خوب برای مردم دارم و از خدا میخواهم همواره از ته دل شاد باشند.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است