علیرضا خمسه در گفتگو با صبا:
الزام انتقال پیام در قالب سریال طنز تلویزیونی
در این سریال ترکیبهایی از نقد اجتماعی و طنز با نگاهی تازه ارائه شده است. پروژهها باید به گونهای باشند که علاوه بر سرگرم کردن مخاطب، پیامهای مهم اجتماعی و فرهنگی را هم منتقل کنند.
پگاه زارعی – سریال «چرخ گردون» مجموعهای است که به خوبی توانسته در عین حفظ جنبههای کمدی، به مسائل اجتماعی و انسانی نیز بپردازد. مجموعه «چرخ گردون»، یادآور طنزهای ۹۰ شبی، از هفته گذشته فصل دوم خود را آغاز کرده است. این مجموعه به کارگردانی جواد مزدآبادی و تهیهکنندگی سعید مرادی، داستان دو رقیب کاری با بازی علیرضا خمسه و حمید لولایی را روایت میکند. ماجراهای کمدی که این دو شخصیت و خانوادههایشان در داستان خلق میکنند، در کنار جذب مخاطبان عام، به طیفها و سلایق مختلف اجتماعی نیز خواهد پرداخت. گروه سازنده فصل دوم «چرخ گردون» از ابتدای تابستان امسال برای تصویربرداری در پارک لاله مستقر شدند. تجربه تولید فصل اول به کمک کارگردان، تهیهکننده و دیگر عوامل آمده است و به گفته سعید مرادی، تهیهکننده این مجموعه، مخاطبان شاهد اتفاقات جذاب و طنزآمیز خواهند بود. در فصل دوم، بازیگران جدیدی همچون رابعه اسکویی و کاظم نوربخش به مجموعه پیوستهاند. همچنین امیر تاجیک به عنوان خواننده تیتراژ و بازیگر برای اولین بار در این سریال حضور دارد که از نکات جالب فصل جدید است. با بازیگر این سریال گفتوگویی انجام دادهایم که در ادامه میخوانید.
علیرضا خمسه بازیگر پیشکسوتی که با بازی در آثار مختلف به خصوص طنز خاطراتی برای چند نسل رقم زده است درباره ساخت سریال «چرخ گردون» که در شبکه دو پخش میشود و به نوعی در ادامه طنزهای ۹۰ شبی قرار دارد، نظرات مختلفی دارد، او گفت: طنزهای تلویزیونی در ادوار مختلف تغییراتی کردهاند، اما همچنان باید به محتوای جدی و ارزشمند نیز توجه کرد.
خمسه تأکید کرد: هرچند طنزهای ۹۰ شبی به نوعی محبوبیت زیادی پیدا کردهاند، اما باید به این نکته توجه داشت که این نوع طنز نمیتواند همیشه به طور مداوم موفق باشد.
او بیان کرد: وقتی طنز در تلویزیون به شکلی گسترده و با هدف جذب مخاطب بیشتر تولید میشود، ممکن است به جای عمق و پیچیدگی، بیشتر به جنبههای سطحی و زودگذر توجه شود. به همین دلیل، گاهی نسبت به روند تولید این نوع طنزها و تاثیر آنها بر جامعه نقدهایی دارم.
این بازیگر در پایان خاطر نشان کرد: سریال «چرخ گردون» در مقایسه با طنزهای ۹۰ شبی به نوعی تلاش برای بازگشت به ساختارهای متنوعتر و کمتر کلیشهای است، به طوری که در آن ترکیبهایی از نقد اجتماعی و طنز با نگاهی تازه ارائه شده است. این گونه پروژهها باید به گونهای باشند که علاوه بر سرگرم کردن مخاطب، پیامهای مهم اجتماعی و فرهنگی را هم منتقل کنند.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است