روزنامه صبا

روزنامه صبا

 حمید لولایی در گفتگو با صبا:

 «چرخ گردون»؛ نمونه‌ای از نوآوری


«چرخ گردون» نمونه ای از نوآوری‌هایی است که به جای تکیه بر طنزهای سطحی و شوخی‌های ساده، می‌کوشد تا با نگاهی عمیق‌تر و بامزه‌تر، مسائل اجتماعی و فرهنگی را مورد بررسی قرار دهد.

پگاه زارعی – سریال «چرخ گردون» مجموعه‌ای است که به‌ خوبی توانسته در عین حفظ جنبه‌های کمدی، به مسائل اجتماعی و انسانی نیز بپردازد. مجموعه «چرخ گردون»، یادآور طنزهای ۹۰ شبی، از هفته گذشته فصل دوم خود را آغاز کرده است. این مجموعه به کارگردانی جواد مزدآبادی و تهیه‌کنندگی سعید مرادی، داستان دو رقیب کاری با بازی علیرضا خمسه و حمید لولایی را روایت می‌کند. ماجراهای کمدی که این دو شخصیت و خانواده‌های‌شان در داستان خلق می‌کنند، در کنار جذب مخاطبان عام، به طیف‌ها و سلایق مختلف اجتماعی نیز خواهد پرداخت. گروه سازنده فصل دوم «چرخ گردون» از ابتدای تابستان امسال برای تصویربرداری در پارک لاله مستقر شدند. تجربه تولید فصل اول به کمک کارگردان، تهیه‌کننده و دیگر عوامل آمده است و به گفته سعید مرادی، تهیه‌کننده این مجموعه، مخاطبان شاهد اتفاقات جذاب و طنزآمیز خواهند بود. در فصل دوم، بازیگران جدیدی همچون رابعه اسکویی و کاظم نوربخش به مجموعه پیوسته‌اند. همچنین امیر تاجیک به ‌عنوان خواننده تیتراژ و بازیگر برای اولین ‌بار در این سریال حضور دارد که از نکات جالب فصل جدید است. با بازیگر این سریال گفت‌وگویی انجام داده‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

 

حمید لولایی که در سریال «چرخ گردون» به ایفای نقش پرداخته است، درباره طنزهای ۹۰ شبی بیان کرد: طنزهای ۹۰ شبی در تلویزیون، به دلیل اینکه مخاطبان زیادی داشتند، تاثیر زیادی در فرهنگ و ذهنیت مردم گذاشته‌اند، اما به مرور زمان با تکرار قالب‌ها و شوخی‌های سطحی، به نوعی در دام کلیشه‌ها افتادند.

او اظهار کرد: بسیاری از این طنزها در پی جلب توجه و سرگرم کردن مخاطب به سرعت عمل کردند، بدون اینکه به عمق یا پیام‌های فرهنگی توجه کافی داشته باشند.

لولایی همچنین اشاره کرد که سازندگان سریال «چرخ گردون»، تلاش کرده‌اند که از این قالب‌های تکراری دوری کنند و به جای آن، طنزی اجتماعی و با نگاه به مسائل روز جامعه ارائه دهند.

او اذعان داشت: برای جذب مخاطب، نباید فقط به جنبه‌های سطحی و شوخی‌های زودگذر متکی بود بلکه باید محتوای درست و پیام‌های ارزشمند به شکلی هوشمندانه و بامزه به مخاطب منتقل شود.

لولایی تاکید کرد: ساخت طنزهای تلویزیونی باید بیشتر به دنبال ارائه تفکر و تحلیل‌های اجتماعی باشد و نه فقط برای خنداندن مردم.

 این بازیگر در پایان گفت: «چرخ گردون» یک نمونه از چنین تغییرات و نوآوری‌هایی است که به جای تکیه بر طنزهای سطحی و شوخی‌های ساده، می‌کوشد تا با نگاهی عمیق‌تر و بامزه‌تر، مسائل اجتماعی و فرهنگی را مورد بررسی قرار دهد.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است