فریباسادات خلیلی در گفتگو با صبا:
سینمای مستقل یک تنه جلو میرود!
از تمام دوستان خواهش میکنم که از سینمای مستقل حمایت کنند. سینمای مستقل سینمایی است که هیچکس کمکش نمیکند و یک تنه جلو میرود.
مریم عظیمی – پس از جشنواره سینما حقیقت گروه سینمایی هنر و تجربه با فیلم «برکه خاموش» دور جدید اکران آثار مستقل و تجربی را آغاز کرده است. بهادر زمانی نویسنده و کارگردان «برکه خاموش» که پیش از این به عنوان بازیگر در فیلم سینمایی «رستاخیز» و سریالهای «تنهایی لیلا»، «کرگدن»، «یاور»، «قطب شمال» و مجموعه در حال پخش «سوجان» به ایفای نقش پرداخته در این فیلم نیز با بازیگرانی مانند فرانه کریمیانفر، مریم بوبانی، جواد یحیوی، یاور احمدیفر، امیر زمستانی و… همکاری کرده است. برکه خاموش به تهیه کنندگی محمدرضا نجاتیان و فریبا سادات خلیلی، مصائب زندگی دختر جوانی را بیان میکند که علاقه بسیار به نوازندگی دارد و با ورود به جهان موسیقی، زندگیاش دستخوش اتفاقات غیر منتظرهای میشود. در ادامه گفتوگوی خبرنگار صبا با تهیهکننده این فیلم را میخوانید.
همکاری شما با آقای زمانی چگونه شکل گرفت؟
من با بهادر زمانی پیش از اینکه بخواهد کارگردانی انجام بدهد در چند پروژه همکاری کرده بودیم تا اینکه فیلمنامه این کار را به من داد، خواندم و از آنجایی که حرفه دومم موسیقی است و نوازنده هستم طبیعتا فیلمنامه جذابیت خاص خودش را برای من داشت به همین علت پذیرفتم که به عنوان تهیه کننده حضور داشته باشم.
در مسیر تهیه و تولید این کار چه چالشهایی پیش روی شما بود؟
بزرگترین معضل ما در بحث تولید خود مسئله کرونا بود و متاسفانه بعد از آن هم اتفاق بدی برای من افتاد و پسرم را از دست دادم به همین علت برای مدتی بیشتر از راه دور و با کمک آقای نجاتیان که به همراه هم تهیه کننده این کار بودیم، کار را هندل میکردیم. از طرفی ما لوکیشنهای سختی هم داشتیم به خصوص در دوره کرونا همکاری در این زمینه خیلی ضعیف بود حتی ارگانهای دولتی هم نمیپذیرفتند که لوکیشن در اختیارمان بگذارند، لوکیشنهای شخصی که بماند. اما واقعا همه عوامل کار بسیار همراه بودند بخصوص فیلمبردار کار آقای مهدی افشار و آقای فرزین فتحی دستیار و برنامهریز که خیلی کمک میکردند و در بسیاری از مواقع و با بچههای تدارکات میرفتند، لوکیشنها را هماهنگ میکردند چون این چالش وجود داشت که دقیقه ۹۰ لوکیشن را از دست بدهیم.
از شرایطی که برای اکران در ایران وجود داشت و همکاری گروه سینمایی هنر و تجربه بگویید.
این فیلم در پخش جهانی موفق شد ۶ جایزه دریافت کند ولی ما فکر میکردیم با شرایطی که فیلم ساخته شده به ما اکران ایران را ندهند. سال گذشته من شخصاً دوباره در این زمینه تلاش کردم و دوباره یک پروسه تدوین، صداگذاری، موسیقی و… را پیش بردم و پس از این مراحل کار را به وزارت فرهنگ بردم تا پس از ۴ سال پروانه نمایش مجدد بگیرم و پس از چند اصلاحیه خوشبختانه با لطف و بزرگواری عزیزان شورا پروانه نمایش مجدد صادر شد و خوشبختانه بزرگواری عزیزان هنر و تجربه هم شامل حالم شد و امکان اکران فیلم فراهم شد.
سخن پایانی
من از تمام دوستان عزیزم خواهش میکنم که از سینمای مستقل حمایت کنند. سینمای مستقل سینمایی است که هیچکس کمکش نمیکند و یک تنه جلو میرود همینطور در انتها از آقای محمود کاظمی مدیر پخش گروه سینمایی هنر و تجربه تشکر میکنم که واقعا در این شرایط از فیلم حمایت و کمک کردند که این فیلم اکران شود.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است