سرمقاله امیر افشارفتوحی:
آغاز جشن سینمای ایران و وفاق سینمایی خجسته باد
جشن سینمای ایران و تحویل سال سینما با فیلمی به نام «صیاد» که درباره یک قهرمان ملی در روزگار معاصر است آغاز میشود. این آغاز میمون بر اهالی سینما و علاقهمندان آن خجسته باد.
از قدیم گفتهاند «سالی که نکوست از بهارش پیداست»، از انتخاب دبیر چهل و سومین جشنواره فجر که از بدنه سینمای ایران انتخاب شد تا حضور پیشکسوتان در جشنواره و نظمی که در مدت کم مدیریت منوچهر شاهسواری در سمت دبیر و قطعا تجربه خوب مسعود نجفی به عنوان مدیر روابط عمومی این رویداد در معرفی زمانبندی شده آثار بخش مسابقه و همچنین توجه ویژه به فیلمهای کوتاه و مستند که اگر چه هنوز در این بخش ضعفهایی دیده میشود اما تغییر در آییننامه برای توجه بیشتر به حوزه فیلمهای کوتاه و مستند که البته از مدیریت گذشته به یادگار مانده و در این دوره از جشنواره عملیاتی شد حکایت از تعامل در بدنه مدیریتی و همچنین وفاقی دارد که دولت چهاردهم بر مبنای آن ایجاد و رای اعتماد از مردم و مجلس گرفته است و این مهم نوید جشنوارهای منظم و حتما پر شور و همچنین سال سینمایی پربار را در پیش روی علاقهمندان به سینمای ایران میدهد.
رویدادی که از امروز آغاز میشود و انتظار میرود مدیران و دستاندرکاران سینمای ایران با اتکا به حضور مخاطبان علاقهمند به سینما و حضور کارگردانان پیشکسوت در کنار جوانان جویای نام و همچنین نمایش فیلمهایی که به لحاظ گونه سینمایی تنوع قابل توجهی در جدول اکران جشنواره به وجود آوردهاند فرصت را غنیمت دانسته و بتوانند در مسیر رسیدن به دوران طلایی دهههای ۶۰، ۷۰ و حتی اوایل ۸۰ گام موثری برداشته و با سیاستگذاری منطقی و قطعا پشتکار و «سیاستگزاری» بدور از تعصبات دست و پا گیر در جهت ارتقا و وفاق بین سینماگران از یک سو و آشتی مخاطب با سینمای ایران از سوی دیگر، گام موثری بردارند.
امروز بعد از سالها و بعد از بیماری همگیر کرونا که سینمای ایران را به محاق برد و همچنین اتفاقات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی این سالها و البته پس از آمار دلچسب تماشاچی سینما در استقبال از فیلمها که امسال نیز رکورد تازهای از خود برجای گذاشت، جشن سینمای ایران و تحویل سال سینما با فیلمی به نام «صیاد» که درباره یک قهرمان ملی در روزگار معاصر است آغاز میشود. این آغاز میمون بر اهالی سینما و علاقهمندان آن خجسته باد.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است