پیمان جبلی در گفتگو با صبا:
حمله به رسانه ملی جنایتی آشکار بود
حمله به نهادی رسانهای که دههها نقش مهمی در فضای اطلاعرسانی کشور داشته، جنایتی آشکار بود. اگر پیشبینیها و تخلیه بهموقع انجام نمیشد، ممکن بود تعداد زیادی از همکاران ما جان خود را از دست بدهند.
پگاه زارعی – در یکی از مهمترین بازدیدهای رسانهای پس از پایان جنگ ۱۲ روزه ایران و رژیم صهیونیستی، روز گذشته ۲۲ تیر ماه ۱۴۰۴ جمعی از اصحاب رسانه به همراه سفرای بیش از ۲۰ کشور جهان با همراهی دکتر پیمان جبلی، رییس سازمان صدا و سیما، از ساختمان شیشهای رسانه ملی بازدید کردند؛ ساختمانی که در جریان تجاوز آشکار رژیم صهیونیستی، هدف حملات موشکی قرار گرفت و به یکی از نمادهای مقاومت ملی و رسانهای در برابر تجاوز تبدیل شد. گفتوگوی اختصاصی صبا با پیمان جبلی، رییس رسانه ملی را در ادامه میخوانید.
پیمان جبلی در جریان این بازدید به خبرنگار صبا گفت: مرکز بینالملل سازمان صدا و سیما با سازمانها و نهادهای بینالمللی مرتبط در حال مکاتبه و پیگیری است، به امید آنکه این جنایت بهطور رسمی محکوم شود.
رییس رسانه ملی با بیان اینکه در مورد تعداد موشکها، ابتدا سه اصابت ثبت شده بود، اما با بررسی دقیقتر، مشخص شد که تاکنون ۱۱ محل انفجار تأیید شده است توضیح داد: بررسی دقیقتر این موضوع، از جمله نوع موشک و میزان خسارت، بر عهده نهادهای متخصص نظامی است. اما تا این لحظه، شواهد عینی و تصویری، از اصابت ۱۱ موشک حکایت دارد.
به گفته جبلی، سازمان صدا و سیما از شش ماه پیش آمادگیهایی را در نظر گرفته بود. برای مثال، برخی از پخشهای زنده، بدون اطلاع بینندگان، از استودیوهای جایگزین انجام میشد تا در صورت بروز حادثه، وقفهای در پخش اخبار ایجاد نشود. این آمادگی موجب شد که در زمان حمله، کوچکترین وقفهای در روند پخش پیش نیاید و سلامت همکاران نیز حفظ شود.
او با بیان اینکه در حوزه بینالمللی نیز، مستندات لازم برای پیگیری حقوقی و سیاسی این حمله تهیه شده و به وزارت امور خارجه و معاونت حقوقی ریاستجمهوری ارائه شده است افزود: مرکز بینالملل سازمان صدا و سیما نیز با سازمانها و نهادهای بینالمللی مرتبط در حال مکاتبه و پیگیری است، به امید آنکه این جنایت بهطور رسمی محکوم شود.
رئیس سازمان صدا و سیما با اشاره به بازدید سفرای کشورهای دوست و برادر از ساختمان شیشهای و مشاهده این جنایت وحشیانه تصریح کرد: حمله به نهادی رسانهای که دههها نقش مهمی در فضای اطلاعرسانی کشور داشته، جنایتی آشکار بود. اگر پیشبینیها و تخلیه بهموقع انجام نمیشد، ممکن بود تعداد زیادی از همکاران ما جان خود را از دست بدهند. با این حال، این حادثه سه شهید و نزدیک به بیست زخمی برجای گذاشت. اما آنچه فراتر از این خسارات است، نمایش روشن شجاعت، ایستادگی و ایمان به مسئولیت حرفهای است که همکاران ما از خود نشان دادند. این حادثه، نهتنها در تاریخ رسانه ملی، بلکه در تاریخ ایران ماندگار خواهد شد.